Print

Ψάρι πλακί

fish 016

Πως το κάνουμε:

Αλατοπιπερώνετε το ψάρι και το πασπαλίζετε με τη ρίγανη μέσα έξω, το βρέχετε με το χυμό του λεμιού και το βάζετε μέσα σ'ένα ταψί.

Ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά της αναλογίας εκτός από τις φέτες του λεμονιού. Σκεπάζετε με τη σάλτσα αυτή το ψάρι και τοποθετείτε πάνω σ' αυτή τις 4 φέτες του λεμονιού.

Σκεπάζετε το ψάρι με λαδόκολλα και το ψήνετε για 30' περίπου σε μέτριο προς δυνατό φούρνο. Το ξεσκεπάζετε και τελειώνετε το ψήσιμο αφού το ψάρι σας ροδίσει.

Σερβίρετε ζεστό ή κρύο.

Πηγή: Homefood.gr